Schlumbergera

Schlumbergera is onze hoofdteelt en sinds 1975 hebben wij deze prachtige plant in ons assortiment. Door de jaren heen hebben we de nodige kennis over deze plant opgebouwd zodat we weten hoe we deze plant goed kunnen telen. Met komst van nieuwe technologische middelen wordt deze kennis nog altijd uitgebreid en blijft dit een continue leerproces waarin we de groei van de Schlumbergera nauwlettend volgen en hierop anticiperen.

Dianthus

In het voorjaar hebben wij ook Dianthus oftewel potanjer leverbaar in de potmaten 9 cm, 10,5 cm en 13 cm in verschillende kleuren.

Calibrachoa

Door het vrijvallen van ruimte in onze kassen hebben wij deze kleurrijke, gezellige buitenplanten in 2018 voor het eerst in ons assortiment opgenomen. Dit bleek een groot succes; de teelt sluit goed aan op ons huidige assortiment en ook onze klanten zijn enthousiast waardoor de Calibrachoa een blijvertje is geworden.

Exacum "Sapphire"

Je zou niet zeggen dat de Sapphire een zusje is van de Affine. Een totaal andere plant. Met haar grote, helderblauwe bloemen is ze een ware eyecatcher. Ze is dan ook niet voor niets vernoemd naar de edelsteen, Saffier. Ze kan zowel binnen als buiten staan en is een echte zonaanbidder.