24 jan 2020Hofland Flowering Plants

Onze eerste bedrijfsleider was 120 jaar terug al net zo’n allrounder als jij nu bent!

Hoe zag de tuinbouw in Westland er anno 1900 eigenlijk uit? Megabedrijven met vele hectaren groente of fruit waren er nog niet. Er was zelfs helemaal nog geen specialisatie in een bepaalde teelt, in ieder geval niet bij Jan Hofland. Hij teelde ergens op een stuk land aan de Kruisbroekweg in Naaldwijk perziken, aalbessen en appels. En ook al lijkt het er op de foto niet echt op: het was toen hard werken. Zonder hulp van computers, mechanisatie of personeelsplanning software regelde Jan als eerste ‘bedrijfsleider’ alles zelf.

Hij moet net zo’n allrounder zijn geweest als jij nu bent: iemand die alle processen in de gaten houdt en overal bovenop zit. Want later is het allemaal meer dan goed gekomen met het familiebedrijf Hofland Flowering Plants. Nu we aan de vijfde generatie toe zijn, is Hofland een – letterlijk en figuurlijk – bloeiende kwekerij. We zijn vooral groot in de Schlumbergera, een potplant waar we al sinds 1975 mee voorop lopen. We zijn behoorlijk fanatiek als het over kwaliteit gaat en onze toekomststrategie is in een zin: groeien en vernieuwen met veel werkplezier. Tevens zijn we zijn aangesloten bij Decorum Company.

Bekijk de volledige functieomschrijving.

Spreekt onze kwekerij en de functie je aan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Stuur je motivatie en CV naar Annemiek Hofland annemiek@hoflandfloweringsplants.nl. Voor eventuele vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met Annemiek 06-89 99 05 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.